حرف آخر برترین موسسه کنکوری

روش مطالعه عربی و نحوه صحیح مطالعه عربی چگونه است؟

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
روش مطالعه عربی

روش مطالعه عربی و نحوه صحیح مطالعه عربی برای خیلی از دانش آموزن جای سوال دارد. ما در این مقاله شما را با نحوه مطالعه صحیح عربی آشنا خواهیم ساخت و برای دریافت مشاوره میتوانید با شماره تماس مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید تا از مشاوره حرف آخر بهره مند شوید.

روش مطالعه عربی

دروس عمومی جایگاه و اهمیت ویژه‌ای دارند با اینکه به‌نظر می‌رسد پرداختن به درس‌های اختصاصی موفقیت داوطلبان را تعیین می‌کند اما گاهی به دلیل رقابت شدید در آزمون سراسری همین تفاوت‌های کوچک در تراز دروس عمومی کنکور اعداد و ارقام را جابه‌جا کرده و منجر به اتفاقات بزرگ می‌شود.

البته این جریان برای سال های قبل بود که دروس عمومی از کنکور حذف نشده بود و اینک دروس عمومی نقش مهمی در امتحانات نهایی دارند تا بتوانید معدل کلاسی خود را بالا ببرید و تآثیر آن در نتیجه کنکور را مشاهده نمایید.

موسسه حرف آخر این کمک را به شما میکند تا بتوانید بهترین نتیجه در درس عربی را داشته باشید زیرا بهترین اساتید در این موسسه  کار آموزش عربی حرف آخر را به عهده دارند.

روش خواندن عربی

این مسئله برای داوطلبان با رتبه‌هایی پایین‌تر از 1000 اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. دانش‌آموزانی که در کنکور به دنبال اهداف بلندپروازانه و رؤیایی هستند هیچ‌گاه از تاثیر دروس عمومی همچون عربی غافل نمی‌شوند و اغلب ترازهای مناسبی در اینگونه دروس دارند. از قضا درس عربی جز آن دسته درس‌هایی است که داوطلبان چندان علاقه‌ای به آن نشان نمی‌دهند و به دلیل همین بی‌علاقگی مطالعه این درس برایشان دشواری‌هایی به‌دنبال دارد. گاهی مواقع هم از میانه راه خواندن آن را رها می‌کنند.

دور از ذهن نیست که اغلب داوطلبان عملکرد مناسبی در این درس نداشته و نتایج خوبی دریافت نمی‌کنند. اما دانش‌آموزانی که رفتار هوشمندانه‌ای دارند به‌خوبی می‌دانند که نباید از هیچ فرصتی برای دستیابی به رتبه‌های بالاتر به سادگی گذر کرد.

ازاین‌رو در همان زمینه‌ای که تعداد فراوانی از رقبایشان نسبت ‌به آن غفلت دارند، به نفع خود بهره می‌برند. اینجاست که افرادی با رتبه‌های بالاتر در دروسی مانند عربی جایگاه ویژه‌ای در کنکور برای خود دست‌وپا می‌کنند. برای دریافت مشاوره میتوانید با شماره حرف آخر ارتباط بگیرید و با مشاوران صحبت کنید.

عربی را چگونه بخوانیم؟

شاید بتوان به‌صراحت گفت این جمله در ذهن تمام داوطلبان کنکور تداعی می‌شود. همه افراد به‌دنبال راهکاری هستند که اولاً بتوانند مطالب درسی عربی را که علاقه‌ای به آن ندارند به‌نحوی مطالعه کنند و از سوی دیگر مهارت‌های تست‌زنی در این درس را تقویت کنند. برای این‌که برنامه‌ریزی مناسبی برای مطالعه درس عربی داشته باشید ابتدا باید با ماهیت این درس در آزمون سراسری آشنا شوید.

این درس عمومی و مهم دومین بخش از دفترچه عمومی را به خود اختصاص داده ‌است.

سوالات ۲۶ تا ۵۰ دفترچه عمومی به عربی اختصاص دارد و داوطلبان ۲۰ دقیقه زمان دارند تا به این ۲۵ سوال پاسخ دهند. با وجود این‌که ضریب درس عربی ۲ است اما می‌تواند تاثیر مهمی در تراز نهایی افراد داشته باشد. لازم به ذکر این است این اطلاعات برای زمان حذف نشدن دروس عمومی بود و اینک شما فقط برای تشریحی سال دوازدهم کار خواهید کرد و میتوانید از پکیج تشریحی عربی حرف آخر یا محصولات فایو استار حرف آخر برای تقویت خود استفاده نمایید.

عربی را چگونه بخوانیم؟

بی‌توجهی داوطلبان به عربی

بررسی آمارهای مربوط به تراز داوطلبان در کنکور سال‌های اخیر به‌طور واضح نشان می‌دهد که دانش‌آموزان کنکوری رغبت چندانی برای مطالعه این درس و حتی وقت گذاشتن برای پاسخ‌گویی به سوالات ندارند. از سوی دیگر تعداد مشتاقانی که برای مطالعه این درس زحمت زیادی کشیده اند و تراز صددرصدی دارند به‌طور عجیبی اندک است.

اگر جستجوی کوتاهی در گوگل داشته باشید می‌توانید آمارهای پاسخ‌گویی به سؤالات درس عربی و تراز نهایی داوطلبان را مشاهده کنید. در مقابل می‌توانید برای کسب انگیزه بیشتر برای خواندن درس عربی کنکور آمار داوطلبان زیر 1000 را نیز بررسی کنید. این ‌موضوع در مورد رتبه‌های تک‌رقمی کنکور اهمیت فراوان درس عربی برای کسب رتبه‌های برتر را به‌وضوح اثبات می‌کند.

بنابراین اگر اهداف بزرگی در کنکور جستجو می‌کنید باید به درس عربی مانند سایر منابع کنکور اهمیت دهید.

تفاوت رتبه برتری‌ها با سایر داوطلبان

درست است که همه دانش‌آموزان داوطلب کنکور سراسری یک هدف برجسته را دنبال می‌کنند و آن هدف پذیرش در کنکور با رتبه مناسبی مطابق با معیارهای انتخاب رشته و آرزوهایشان هست اما در این ‌میان بین رتبه برتری‌ها و سایر شرکت شرکت‌کنندگان تفاوت‌های بسیار زیادی وجود دارد.

رقابت در کنکور به‌حدی زیاد است که گاهی یک داوطلب تنها با چند تست بیشتر رتبه برتر کنکور میشود و بالعکس با چند تست کمتر این فرصت ویژه را از دست می دهد.

برای موفقیت در کنکور میتوانید ثبت نام در حرف آخر را انجام دهید و از تخفیفات حرف آخر استفاده نمایید و روش جدید آموزش را در پیش گیرید.

چگونه عربی را راحت‌تر بخوانیم؟

شاید تابه‌حال به این‌موضوع فکر نکرده بودید که برای خواندن درس عربی هم چاره‌ای وجود داشته باشد که راحت‌تر از پس یادگیری مفاهیم آن بربیایید. اما قضیه این است که فرقی ندارد شما در کدام درس‌ها احساس ضعف می‌کنید. تدریس و تمرین اصولی یادگیری هر چیزی را برای شما ساده‌تر می‌کند.

خب مسلماً این ماجرا در مورد درس عربی دبیرستان که از یک فرهنگ و زبان دیگر است بیشتر صدق می‌کند.

فیلم‌های کمک‌آموزشی یکی از راهکارهای اساسی برای رهایی از رنج بیهوده‌ای است که تابه‌حال برای فراگیری این درس تحمل کردید. در این ویدئوها اساتید برتر کنکور با روش‌های ابداعی و تکنیک‌های تصویرسازی مفاهیم درس را برای دانش‌آموزان باز می‌کنند. شیوه تصویرسازی یکی از راه‌های شرطی‌سازی ذهن برای تثبیت یادگیری در طولانی‌مدت است.

پس‌از این‌که تکنیک‌های آموزشی ویژه را در ویدئوهای آموزشی مشاهده کردید می‌توانید برای مرور اطلاعات دریافتی به جزوات آموزشی ضمیمه مراجعه کنید و درنهایت برای تست‌زنی آماده شوید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اساتید برجسته کنکور در این فیلم های آموزشی ترفندهایی برای تحلیل تست‌های عربی به شما می‌آموزند که حتی اگر فرصت نکردید بعضی از مباحث را مطالعه کنید با کمی هوشیاری گزینه صحیح را پیدا می‌کنید.

این را به‌خاطر داشته باشید که حل تست‌های عربی تا اندازه‌ای با درس‌های دیگر متفاوت است چراکه در وهله اول باید سوال را از عربی به فارسی بازگردانده و سپس پاسخ صحیح را بیابید.

بودجه‌بندی عربی در کنکور

اگر تصمیمتان را گرفته‌اید که در کنکور با رتبه درخشان پذیرفته شوید باید در درس عربی هم مانند سایر درس‌ها عملکرد مناسبی داشته باشید. برای رسیدن به این هدف باید بودجه‌بندی هر درس را بررسی کنید. هنگامی‌که می‌دانید کدام بخش‌های درس تست خیز هستند می‌توانید از اتلاف وقت روی مطالب کم‌اهمیت جلوگیری کنید.

در کنکور نظام جدید منابع درس عربی شامل عربی دهم با ۸ درس، عربی یازدهم دارای ۷ درس اصلی و عربی دوازدهم شامل ۴ درس است که باید به طور کامل خوانده شود. تفکیک مطالب عربی برای یادگیری بهتر راهکار مناسبی به نظر می رسد چراکه ساختار درس عربی به‌نحوی طرح‌ریزی‌شده که دارای ۳ مبحث ترجمه، قواعد و درک مطلب است.

حالا در این‌جا این سوال مطرح می‌شود که این سه مبحث مطرح‌شده در عربی را با چه شیوه‌ای باید خواند؟ در پاسخ باید گفت با توجه به تفاوت‌های ساختاری این سه بخش عربی مسلماً شیوه مطالعه هر مبحث متفاوت خواهد بود. ترجیحاً بهتر است که هر کدام از مباحث به‌طور جداگانه مورد بررسی قرار گیرد تا به‌صورت طبقه‌بندی‌شده به محفوظات ذهنی افزوده شود.

در پاسخ به داوطلبانی که اظهار می‌کنند هیچ‌چیزی از عربی بلد نیستند باید بگوییم که هیچ‌وقت برای شروع دیر نیست و حتی اگر باید عربی را از صفر شروع کنند می‌توانند به کمک ویدئوهای آموزشی و جزوات خودشان را به سایر داوطلبان برسانند. حتی اگر رابطه خوبی با عربی ندارید کافی‌ست تصمیم بگیرید تا بعد از مدتی نتایج شگفت‌انگیز تلاش‌هایتان را مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

Call Now Button